Køreskole i Svendborg

Skal du vælge køreskole og bor du i Svendborg eller omegn – så tag dit kørekort hos KøreSkolen Albjerg.

KøreSkolen Albjerg er centralt beliggende i Svendborg og med bus, der holder lige uden for døren, er det også nemt at komme til og fra køreskolen. Kommer du på cykel eller knallert er der læskure, så de kan stilles beskyttet for vind og vejr mens du uddanner dig til en dygtig billist.

 

Vælg køreskole lokalt på sydfyn

KøreSkolen Albjerg ejes og drives af Torsten Albjerg og udover at jeg har haft min køreskole i Svendborg siden 2012, så har jeg arbejdet i køreskolebranchen i 29 år før jeg startede som selvstændig kørelærer. Jeg har derfor masser af erfaring og deler gerne ud af den til mine elever så de ikke bare kan få deres kørekort, men også blive dygtige billister.

Jeg er selvfølgelig godkendt som kørelærer i Danmark og medlem af Dansk Kørelærer-Union.

 

Kørekort hos KøreSkolen Albjerg – det får du

  • Personlig undervisning – jeg er din underviser og kørelærer fra start til slut
  • 3 bonus teorilektioner uden at det koster ekstra
  • Gratis undervisningmateriale
  • God og behagelig omgangstone i dejlige varme omgivelser
  • Sodavand, kakao, kaffe og the til alle teoriaftener
  • Masser af erfaring og godt humør

 

Skal du gå på en køreskole i Svendborg?

Jeg starter løbende nye hold, så hvis du har besluttet dig for at tage dit kørekort på min køreskole, så kan du gå direkte til min tilmeldingsformular – og udfylde den for at tilmelde dig et af mine hold.

Hvis du har spørgsmål eller overvejelser omkring dit kørekort, så ringer jeg dig meget gerne op, så vi kan få en snak om hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig med at få dit kørekort – bare udfyld kontaktformularen herunder:

13 + 2 =

“Bedste kørelærer i Svendborg! Altid velforberedt, seriøs, rigtig sjov, og altid i godt humør.! Kan klart anbefales.”

Emilie

“Den bedste kørelærer der findes! Altid smilende og klar til at gøre ens kørekort til en sjov og god udfordring”

Erkan

“Super god både teori -og køreundervisning. Det kan klart anbefales!”

Julie

“Mega god kørelærer og mega god undervisning!”

Lars

“Torsten er en engageret kørelærer, der giver dig en god oplevelse, og et godt grin!”

Lea

“Min datter har taget kørekort hos Albjerg og har kun hørt rosende ord fra hende. Dygtig,forstående og nede på jorden. Super kørerlærer i mine øjne”

Ricky

køreskole svendborg teorilokale

Teorilokalet – Ørbækvej 1, 5700 Svendborg

køreskole svendborg skolevogn

Skolevognen – Audi A6 Avant, 190 HK turbodiesel

køreskole svendborg køreskolen albjerg